Iespēja piedalīties datorgrafikas konkursā “Skats pa logu – krāsas arhitektūrā”

Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrs “Altona” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi rīko datorgrafikas konkursu-izstādi “Skats pa logu – krāsas arhitektūrā”.

Konkurss tiek organizēts ar mērķi veicināt bērnu un jauniešu radošo fantāziju, sekmējot skolēnu radošās domāšanas attīstību, kā arī radīt iespēju pilnveidot savas prasmes datorgrafikā, strādājot ar dažādām attēlu apstrādes un vektorgrafikas programmām.

Aicinām bērnus un jauniešus vērot aiz loga esošās pilsētvides ainavas ar arhitektūru un to radīto toņu un pustoņu radīto harmoniju vai tieši otrādi disharmoniju, un attēlot to savos darbos. Vai arī ļaut vaļu savai fantāzijai, radot vides tēlus, kas ir pilnīgi atšķirīgi no mūsu reālās pasaules. Varbūt tā būs vide, kas pasauli dara skaistāku un labāku, vai kāda neparasta nākotnes vīzija. Vēro, fantazē, attēlo, radi!

Konkursā aicinām piedalīties bērnus un jauniešu no 7 – 25 gadu vecumam.

Konkursa nolikums

Konkursa darbu iesniegšana 2023. gada 11. un 12. aprīlī 12.00 – 19.00 Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrā “Altona”, Altonavas ielā 6.

Konkurss notiek no 2023. gada 11. aprīļa līdz 8. maijam Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrā “Altona”, Altonavas ielā 6. Konkursa darbi būs apskatāmi āra ekspozīcijā, kā arī digitālā izstādē iestādes Facebook lapā.

Konkursa darbus vērtēs PBJC “Altona” izveidota un apstiprināta žūrija, kā arī tiks organizēts skatītāju balsojums "Altonas" Facebook lapā.  

Vēro, fantazē, attēlo, radi!

Papildu jautājumus par konkursa-izstādes „Skats pa logu – krāsas arhitektūrā” norisi var uzdot PBJC “Altona” datorgrafikas skolotājai E. Bindei-Dzelzītei, ebindedzelzite@edu.riga.lv.