Izsludina nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu

Izsludina nometņu organizēšanas finansēšanas konkursu

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu biedrībām un nodibinājumiem par līdzfinansējumu bērnu un jauniešu nometņu organizēšanai 2022./2023. mācību gada pavasara brīvlaikā.

Konkursā tiks atbalstītas šādas Latvijas Republikas teritorijā plānotās un Rīgas valstspilsētas pašvaldības bērniem un jauniešiem paredzētās nometnes:

  • plānotais ilgums ir vismaz četras dienas;
  • programmas ilgums ir vismaz sešas stundas dienā (izņemot iebraukšanas un izbraukšanas dienas (diennakts nometnēs), kurās programmas ilgums var būt īsāks par sešām stundām);
  • nometnē piedalās nemainīga dalībnieku grupa – vismaz 15 bērni un jaunieši;
  • nometnes dalībnieku vecums:  dienas nometnē – no 6 līdz 15 gadiem; diennakts nometnē – no 7 līdz 20 gadiem;
  • dalības maksa vienam dalībniekam nepārsniedz 45 eiro dienā.

Iepazīties ar saistošiem noteikumiem, nolikumu un pielikumiem - atvērt šeit.

Pieteikumi un pievienotie dokumenti (t.sk. nometnes programmas (dienas kārtības) projekts), kas parakstīti ar drošu elektronisko parakstu, vienā EDOC formāta pakotnē līdz 2023. gada 15. februārim (plkst. 16.00) jānosūta uz RD IKSD elektroniskā pasta adresi iksd@riga.lv vai oficiālo elektronisko adresi.

Konsultācijas ir iespējams saņemt, vēršoties pie RD IKSD Jaunatnes nodaļas galvenās speciālistes Evitas Pakalnes (e-pasts: evita.pakalne@riga.lv, tālrunis 67181500).