Metodiskā konference “Pieredze. Sadarbība. Nākotne.”

Aicina piedalīties Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pirmsskolas un sākumizglītības nodaļas rīkotā metodiskā konferencē “Pieredze. Sadarbība. Nākotne.”, kas norisināsies š.g. 9. martā no plkst. 12.00 līdz 18.00 MSTeams platformā. 

Konferences tēma "Kompetenci veicinoša izglītība - idejas, ierosmes un ieteikumi pirmsskolas un sākumskolas pedagogiem". 

Programma

Konferences laikā pirmsskolas un sākumizglītības pedagogiem būs iespēja attālināti iesaistīties dažādās darbnīcās, kurās iepazīs teorijā pamatotus praktiskos risinājums ar pirmsskolu un sākumskolu saistītiem  jautājumiem. Pirmsskolas un sākumizglītības nodaļas docētāji dalīsies ar idejām, veicinās ierosmes un piedāvās ieteikumus kompetenci veicinošas izglītības īstenošanai pirmsskolā un sākumskolā.  

Dalība metodiskajā konferencē ir bez maksas.  Metodiskās konferences dalībnieki saņems apliecinājumu par dalību konferences īstenotajās darbnīcās.  

Lūgums apstiprināt savu dalību metodiskā konferencē, veicot reģistrāciju līdz 6. martam, izmantojot norādīto saiti: https://forms.gle/S5mdurq8fKwF2Frk6  

Jūsu drošība ir mūsu prioritāte, tādēļ metodiskā konference norisināsies tiešsaistē, izmantojot MSTeams platformu. Apliecinājumi par dalību konferencē būs pieejama dalībniekiem, kuri veikuši reģistrāciju līdz 6. martam.  

Iepazīties ar papildinformāciju par konferenci, kā arī reģistrēšanos var Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes tīmekļvietnē.

Ja rodas  jautājumi par konferenci, lūdzu, sazinieties ar Inetu Helmani pa e-pastu ineta.helmane@lu.lv.