Nodarbības Rīgas un Ukrainas jauniešiem

Nodarbības Rīgas un Ukrainas jauniešiem

Martā Caritas Jauniešu centrs trīs reizes nedēļā piedāvā dažāda veida aktivitātes Rīgas un Ukrainas jauniešiem. Visas nodarbības ir bez maksas. 

Nodarbības ir dažādas, bet galvenokārt, vēlamies veicināt jauniešu radošās prasmes dažādās darbnīcās un meisterklasēs, fizisko un mentālo veselību - piedāvājot dejas meditāciju, jogu, vingrošanu un dažādas lekcijas ar speciālistiem par mentālo veselību, kā arī socializēšanās iespējas - spēļu un sarunu vakaros. Kā arī centrs ir vieta, kur satikt savus vienaudžus un labi pavadīt laiku. 

Šobrīd jauniešu centrā norit kosmētiskais remonts, tāpēc nodarbības notiek turpat blakus ēkā, dienas centrā "Terēzes māja", kas atrodas O. Vācieša ielā 6-1.

Nodarbībām var pieteikties: https://ej.uz/caritaspas

Visi laipni gaidīti!

  • 24. martā  un 31. martā aicinām jauniešus uz dejas meditāciju, kur mīļi gaidīts IKVIENS, kas vēlas caur deju būt mirklī ar sevi un kustību. Iepriekšēja pieredze nav nepieciešama. Savukārt, aprīlī,katru otro piekdienu,  jauniešiem piedāvāsim jogas nodarbības. 
  • 21. martā un turpmāk katru otro nedēļu aprīlī, aicinām uz zīmēšanas/gleznošanas nodarbību ar mākslinieci Allu. Īpaši gaidīti ir jaunieši vecumā no 13 līdz 18 gadiem. 
  • 27. martā būs iespēja piedalīties kulinārijas meisterklasē un veidot Cake pops, savukārt aprīlī, katru nedēlu būs kāda interesanta un radoša meisterklase, piemērām, filca brošu darbnīca ko vadīs Olga no Ukrainas, polimērmāla meistarklase no La crown un trauku izgatavošanas darbnīca no Zebud.

Vairāk infromācijas par aktivitātēm var iegūt piesekojot mums https://www.facebook.com/CaritasLatvija

Galerijas