Pagarina reģistrāciju jaunajos Rīgas pašvaldības bērnudārzos

Pagarina reģistrāciju jaunajos Rīgas pašvaldības bērnudārzos

Reaģējot uz valsts pārvaldes portāla Latvija.lv e-pakalpojuma “Bērna reģistrācija pirmsskolas iestāžu rindā” periodiskiem darbības traucējumiem, līdz svētdienai, 27. novembrim, pagarināta bērnu pieteikšana Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē “Ozoliņš” un “Dzīpariņš”.

Līdz 27. novembrim saņemtajiem pieteikumiem tiks piešķirts agrākais reģistrācijas datums un laiks, kāds bērnam ir uzrādīts elektroniskajā datubāzē. Savukārt tiem, kas būs reģistrēti no 28. novembra, piešķirs to reģistrācijas datumu un laiku, kad pieteikums saņemts.

Pieteikumus var iesniegt elektroniski valsts pārvaldes portāla Latvija.lv e-pakalpojumā “Bērna reģistrācija pirmsskolas iestāžu rindā” un klātienē, dodoties uz Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, Rīgas pilsētas Apkaimju iedzīvotāju centru vai Rīgas pilsētas dzimtsarakstu nodaļu, kur atbildīgo nozaru darbinieki tos reģistrē elektroniskajā datubāzē.

Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē “Ozoliņš”, kas atrodas Slāvu ielā 19, var pieteikt 200 bērnus, tikmēr Rīgas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādē “Dzīpariņš”, kas atrodas Rūpniecības ielā 21, būs iespēja uzņemt 100 bērnus no pusotra gada vecuma.

Līdz 16. novembra pēcpusdienai ir saņemti jau vairāk nekā 200 pieteikumi.

Pakāpenisku grupu komplektēšanu un darbību ir plānots uzsākt decembrī.

Informāciju sagatavoja: Raimonds Grants, Rīgas domes Komunikācijas pārvaldes Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinators, e-pasts: Raimonds.Grants@riga.lv.

Autors: Rīgas domes Komunikācijas pārvalde