Rīgā norisināsies ikgadējā konference “Līdzdalība – iespējas un prakse”

Ceturtdien, 8. decembrī, no plkst. 14.00 līdz plkst. 17.00 Rīgā norisināsies ikgadējā pilsētas mēroga konference “Līdzdalība –iespējas un prakse” galvaspilsētas skolu pašpārvalžu aktīvistiem un to atbalsta personām, konsultantiem. Motīvs, kas vīsies viscaur konferences programmai, ir līdzdalība.

Klātienes konferencē līdzdalības aspekts tiks aplūkots dažādās dimensijās: 

  • pilsoniskās līdzdalības veicināšana tādos projektos kā “Kontakts”;
  • kā līdzdalības jautājumi ir atspoguļoti Valsts izglītības satura centra (VISC) īstenotajā projektā “SKOLA 2030”;
  • RJC “Kaņieris” pieredze, kur meklēt finansējumu skolu projektu ideju īstenošanai;
  • pieredzes stāsts par pilsonisko iesaistīšanos un tās nozīmi personīgo mērķu sasniegšanā.

Konferences apmeklētājiem būs iespēja ne tikvien iepazīties ar organizāciju sniegtajām iespējām, bet arī iedvesmoties no Rīgas skolām un aktīvajiem jauniešiem, kuri ir īstenojuši projektus skolās, kā arī saņemt bezmaksas informatīvos materiālus no izveidotā resursu “tirdziņa”.

Ierašanās no plkst. 13.30; sākums plkst. 14.00. Laipni gaidīti skolu pašpārvalžu aktīvisti, to atbalsta personas un konsultanti!

Lai pieteiktu savu dalību konferencei, lūgums aizpildīt reģistrācijas anketu līdz 5. decembrim (ieskaitot).

Aizpildot reģistrācijas anketu, visiem dalībniekiem tiks izsūtīta detalizēta konferences programma, kā arī izziņota norises vieta.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar jaunatnes darbinieku darbā ar skolēnu pašpārvaldēm Džesiku Peteri, tālrunis: +37129347421, e-pasts: dlubane@edu.riga.lv.