Rīko atklāto bērnu un jauniešu foto konkursu - izstādi „Rīgas jaunā elpa – dzīvība parkā”

Vai Tu esi pamanījis, kāda rosība un dzīvība Rīgas parkos vērojama pavasarī? Ar mērķi radīt interesi par Rīgas parku daudzveidību un tajos notiekošo, attīstīt fotografēšanas prasmes un iemaņas, fotogrāfijās ietverot konkrētās vietas īpašākās iezīmes, Rīgas Jauno tehniķu centrs rīko Rīgas atklāto bērnu un jauniešu foto konkursu - izstādi „Rīgas jaunā elpa - dzīvība parkā”.

Rīgas parkos vienmēr ir aizraujoša dzīvība. Gan dabā, dzīvniekos, gan cilvēkos. Vēro, kā dzīvnieki satiekas, kā cilvēki nesteidzīgi bauda dzīvi vai skaļi kopā svin nozīmīgus svētkus, vai klusi pārdomās pavada parkā pēcpusdienu - arī tā ir dzīvība. Un tomēr paši mēs reti mēdzam iziet pastaigās parkos, tāpēc šī ir iespēja piedzīvot dzīvību parkā un notvert foto mirkļus, kas pilnvērtīgi ļauj sajust - tā ir dzīvība.

Konkurss - izstāde notiek no 2023. gada 11. aprīļa līdz 2023. gada 31. maijam Rīgas Jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88. Tajā aicināti piedalīties Rīgas skolu un interešu izglītības iestāžu, speciālo izglītības iestāžu un mākslas skolu bērni un jaunieši līdz 25 gadu vecumam.

Pieteikuma anketas, kā arī dalībnieku darbu failu/us dalībai konkursā līdz 2023. gada 17. aprīlim nosūta elektroniski uz e-pastu: sziverte2@edu.riga.lv.

Izdrukāti konkursa darbi jāiesniedz no 2023. gada 11. aprīļa līdz 17. aprīlim no plkst. 8.00 līdz 20.00 Rīgas jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88 vai pa pastu līdz 2023. gada 12. aprīlim (pasta zīmogs) Bauskas iela 88, Rīga, LV-1004 ar norādi: izstādei „Rīgas jaunā elpa – dzīvība parkā”.