Skolotāju izglītības projekts "Mācītspēks" sveic pedagogus septembra izskaņā

Skolotāju izglītības projekts "Mācītspēks" sveic pedagogus septembra izskaņā

Šodiena iezīmē gan pirmā skolas mēneša pēdējo dienu, gan mūs pietuvina svētkiem - Skolotāju dienai! Sveicam ik skolu, ik direktoru, ik SKOLOTĀJU un it visus skolas komandai piederīgos.

Sakām PALDIES - par to, ka esat, ka darāt, ka uzdrīkstaties mācīt, mācīties un izaicināt gan sevi, gan skolēnus lielām un nozīmīgām pārmaiņām dzīvē. Lai jauda darīt un iedvesmot vienmēr kūsāt kūsā un paveiktais kļūst par stingru pamatu mazo cilvēku dzīvēs! 

Kāds skolotājs es vēlos būt? Atbild jaunie pedagogi 

Skolotāju dienas noskaņās projekta “Mācītspēks” absolventi un dalībnieki dalījās atmiņās par saviem mīļākajiem skolotājiem un to, kādi skolotāji viņi paši tiecas būt. Kādas ir jauno pedagogu atziņas? Aicinām uzzināt un iedvesmoties sagatavotajā rakstā

Septembris projektā “Mācītspēks” 

Visi projekta dalībnieki - gan no 2021., gan 2022. gada kursa - ir tikušies klātienē un iepazinuši savas pilnveides grupas kolēģus. Kuratoru pārraudzībā ir notikušas pirmās stundu vērošanas. Lekcijās ir apgūts daudz vērtīgu zināšanu, lai ar katru dienu jaunie skolotāji kļūtu  vēl drošāki, pārliecinātāki un zinošāki! Viss notiek ar lielu jaudu un aizrautību, un esam priecīgi par katru projekta dalībnieku, kurš pieņēmis izaicinājumu apgūt skolotāja profesiju un ienest savas prasmes un zināšanas skolas vidē. 

Aicinājums pieteikt skolu vakances 

Kā ierasts, ja ir radusies nepieciešamība, skolas ir aicinātas pieteikt aktuālās skolotāja amata vakances 2022./2023. gadam, aizpildot elektronisku anketu vietnē Esiskolotajs.lv/vakances/

“Mācītspēks”  kopienas pasākums 

Svētku noskaņā vēlamies nedaudz pieminēt vēl kādu saviesīgu un pacilājošu pasākumu - lai stiprinātu “Mācītspēks” dalībskolu kopienu, aicināsim uz formāli-neformālu direktoru tikšanos klātienē skolēnu brīvlaikā. Sīkāka informācija tiks nosūtīta direktoriem personīgi nākamās nedēļas laikā. 

Lai jaudīgs rudens!

Skolotāju izglītības projekts "Mācītspēks"