Vizuālās mākslas konkurss “Latvijas 2023. gada dzīvnieks, kukainis, putns un augs”

Vizuālās mākslas konkurss “Latvijas 2023. gada dzīvnieks, kukainis, putns un augs”

Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrs “Altona” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi aicina Rīgas izglītības iestāžu vizuālās mākslas pulciņu audzēkņus piedalīties konkursā “Latvijas 2023. gada dzīvnieks, kukainis, putns un augs”, lai pilnveidotu bērnu un jauniešu zināšanas par Latvijas dabu un veicinātu bērnu un jauniešu radošo spēju attīstību.

Iesniedzot pieteikumu konkursam, skolotājam līdz 2023.gada 20.aprīlim tiks izsūtīta saite uz Kahoot viktorīnu, lai paaugstinātu savas iespējas saņemt godalgotu vietu. Audzēkņi to varēs pildīt tikai vienu reizi.

Darbus iesniedz Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrā “Altona”, Ruses ielā 13, 2023. gada 13. un 14. aprīlī no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Konkursa nolikums.

Konkursa izstāde notiks Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2, no 2023. gada 18. aprīļa līdz 8. maijam.

Pieteikumu dalībai konkursam sūtīt elektroniski Pārdaugavas bērnu un jauniešu centra izglītības metodiķei Janai Liepiņai jliepina7@edu.riga.lv  

Konkursa laureātu apbalvošana un darbu saņemšana notiks 2023. gada 8. maijā Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, Kandavas ielā 2.