Eiropas Sociālā fonda projekta "Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros, Rīgas 75. vidusskolas 7.klašu skolēni apmeklēja „Laimas” šokolādes muzeju, lai iepazītu tās profesijas, kuras iesaistītas saldumu ražošanā: konditori, šokolādes meistari, tehnologi, ražošanas vadītāji, ekonomisti, grāmatveži, dizaineri, noformētāji un citi.
Laimas šokolādes muzejā šokolādi var izbaudīt ar visām maņām-ieraudzīt, sagaršot, sadzirdēt un sajust. „Laimas” šokolādes muzejs ir vieta, kur var iepazīties ar šokolādes tapšanas tradīcijām un aizraujošā veidā gūt ieskatu šokolādes ražošanas un vēstures līkločos, kā arī uzzināt par brīnuma radītājiem- šokolādes meistariem, konditoriem, tehnologiem un viņa ikdienu un darba pienākumiem. Muzejs piedāvā ne tikai produktu prezentāciju un eksponātu apskati, bet arī iespēju pašam izmēģināt savas prasmes šokolādes noformēšanā un iejusties īsta šokolādes meistara „ādā”. Skolēni ar lielu prieku iesaistījās praktiskajā šokolādes noformēšanā- izgatavojot šokolādes tāfelīti- sveicienu sev mīļam cilvēkam. Tā tapa jauno konditoru sveicieni savām mammām, draudzenēm un draugiem. Radošajā darbnīcā bija iespēja pašiem izpausties, darinot savas vienreizējās un unikālās šokolādes konfektes. No gides uzzinājām( arī noskatoties animācijas filmiņu) kā no kakao pupiņām top šokolāde: agrāk tas bija roku darbs, tagad to veic mašīnas. Pēc ekskursijas varējām fotografēties, veidot video sižetu ar un ap konfektēm, uzrakstīt un saņemt šokolādes veltījumu savam mīļajam cilvēkam. Gides siltie novēlējumi un cienasts ar šokolādēm lika apdomāt šo brīnumu- kļūt par šokolādes meistaru.