Aicina uz iedvesmas un pašizaugsmes konferenci «Skolotājs ir Personība»

Aicina uz iedvesmas un pašizaugsmes konferenci «Skolotājs ir Personība»

Kā jau katrā rudens brīvlaikā ierasts, arī šogad “Ziedoņa klases” komanda rīko iedvesmas un pašizaugsmes konferenci “Skolotājs ir Personība”, kas šogad notiks 24. oktobrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. Visas dienas garumā klātienē, kā arī attālinātā formātā.

Konferences mērķis ir iedvesmot pedagogus, celt šīs profesijas nozīmi un prestižu sabiedrībā, paziņojumā presei informēja konferences organizētāji. Ielūdzam Jūs piedalīties konferencē un iedvesmoties kopā ar pedagogiem no visas Latvijas!

Dienas pirmajā daļā Ivars Austers, Gundega Skudriņa un Jānis Dripe uzstāsties ar dažādām lekcijām. Dienas otrajā daļā būs iespēja piedzīvot darbnīcas, kas saistītas ar cieņu  – kā uzturēt cieņu kolektīvā, kā cieņpilni vadīt, kā rūpēties par sevi un kā cienījami konfliktēt ikdienas darbos un procesos. Konferences lektori un darbnīcu vadītāji atgādinās un pavērsīs citu skatpunktu uz cieņu tās visdažādākajos aspektos – kā cieņpilni vadīt, kā cieņpilni konfliktēt, kā cilvēku ietekmē vide, kurā valda cieņa.

Ar pilno konferences programmu iespējams iepazīties pielikumā.

Katrs konferences dalībnieks saņems apliecību par pedagogu profesionālās kompetences programmas apguvi 11 stundu garumā.

Klātienes dalībniekiem tiks nodrošinātas arī pusdienas un dāvanas no konferences atbalstītājiem.

Par vēlmi piedalīties konferencē, lūgums informēt līdz 20. oktobrim.

Uz tikšanos mūsu kopīgajos svētkos!

Elizabete Pavlovska un Ziedoņa klases komanda, ziedonaklase@fondsviegli.lv, tālr. +37126295530

"Latvijai būs nākotne tikai tad, ja mēs, par spīti visiem nelabvēlīgajiem apstākļiem, pietiekami daudz spēka, līdzekļu un uzmanības veltīsim izglītībai." I. Ziedonis