Ar velosipēdu apkārt Māras dīķim 2023

Jau otro gadu pēc kārtas Rīgas Āgenskalna pirmsskolā notika velo brauciens “Ar velosipēdu apkārt Māras dīķim 2023”, iekļaujot satiksmes noteikumu ievērošanu.

Pedagogu  mērķis - aicināt būt fiziski aktīvākiem, sportot brīvā dabā un mudina būt aktīviem ne tikai sporta nodarbībās bērnudārzā, bet saglabāt fizisko aktivitāti dažādos interesanti organizētajos pasākumos, kā izbrauciens ar velosipēdu ārpus iestādes teritorijas. Rīgas Āgenskalna pirmsskola atrodas ļoti skaistā vietā, blakus Māras dīķim, katru gadu rudenī bērnudārza tradīcija ir Eiropas sporta nedēļas laikā piedalīties aktivitātē “Stipro ģimeņu skrējiens apkārt Māras dīķim”, un, ja var noskriet, tad var arī izbraukt ar riteni, par ko bērni ir priecīgi un lepni.

Sportam ir potenciāls veicināt saliedētību, iecietību un stiprināt piederības izjūtu pirmsskolai, pilsētai, Latvijai.

Liels paldies vecākiem, kas nodrošināja bērniem velosipēdus un atbalstīja šo pasākumu! Paldies visiem bērniem, kas piedalījās pasākumā! Paldies Firmai Gemoss, kas atbalstīja sporta pasākumu, sarūpējot un sponsorējot katram bērnam veselības devu (rieksti, rozīnes)! Liels paldies Rīgas Āgenskalna pirmsskolas sporta skolotājai Dacei, kas ieviesa šo pasākumu kā iestādes tradīciju, rūpējas, lai bērniem ir interesanti un neparasti! Paldies visiem darbiniekiem, kas rūpējās par drošību, uzmundrinājumu, atbalstu, lai pasākums būtu jautrs, interesants un vienots!

Informāciju sagatavoja: Vita Elerte