Atvērto durvju diena Emīla Dārziņa mūzikas skolā

Atvērto durvju diena Emīla Dārziņa mūzikas skolā

MIKC NMV Emīla Dārziņa mūzikas skola aicina uz Atvērto durvju dienu 21. februārī (Kalnciema ielā 10 k-2, Rīgā). Gaidīsim visus, kuri interesējas par mācībām Emīla Dārziņa mūzikas skolā – gan sagatavošanas klases, topošo pirmklasnieku un 1.–9. klases audzēkņu vecākus ar bērniem, gan vidusskolēnus!

Bērni un vecāki varēs iepazīt dažādus mūzikas instrumentus, iepazīties ar pedagogiem, uzņemšanas nosacījumiem un skolas telpām, piedalīties muzikālās aktivitātēs un vairāk uzzināt par mācību procesu.

Emīla Dārziņa mūzikas skola jau vairāk nekā 75 gadus ir talantīgu jauno mūziķu otrās mājas, no kurām audzēkņi un absolventi (piem., Raimonds Pauls, Gidons Krēmers, Mariss Jansons, Pēteris Vasks, Andris Nelsons) ir devušies un dodas Latvijā un pasaulē. Skolas pedagogi strādā roku rokā ar bērniem un viņu vecākiem, lai mazie talanti izaugtu par vispusīgi izglītotām personībām un izcilībām savā izvēlētajā mūzikas specialitātē.

Programmā:

  • 16.15 atklātā solfedžo stunda;
  • 17.15 iepazīšanās ar mūzikas instrumentiem;
  • 18.00 muzikālas aktivitātes mazākajiem interesentiem un informatīva prezentācija par mācību procesu vecākiem un vecāko klašu reflektantiem.

Lai pieteiktos, aizpildiet anketu: https://ej.uz/iepazisti-edms

Vairāk informācijas par skolu un informatīvais buklets atrodams skolas tīmekļvietnē.