Atvērto durvju diena Pārdaugavas bērnu un jauniešu centrā "Altona"

Pārdaugavas Bērnu un jauniešu centrā "Altona" Atvērto durvju dienas "Nāc un darbojies ar prieku" katrā no centra adresēm notiks līdz pat septembra vidum.

  • Atvērto durvju diena, Altonavas ielā 6, laipni aicina bērnus, jauniešus un vecākus 2. septembrī no plkst. 12.00 -16.00. Pasākums sāksies ar ieskaņas koncertu Aktu zālē, kurā piedalīsies Populārās mūzikas ansamblis (ped. Ainars Vilde), Vokālā studija "Mārītes"( ped. Aija Liepiņa) un Mūsdienu deju studija "Festa"( ped. Kristīne Tihanova). Pēc tam interesentiem būs iespēja iepazīties ar audzēkņu izstādi, Iepazīties ar pulciņu pedagogiem un visiem kopā darboties radošajās darbnīcās.
     
  • Atvērto durvju diena Imantas ielā 11A aicina visus interesentus 6.septembrī no plkst.13.00 - 17.00. Bērniem, jauniešiem un viņu vecākiem šajā pasākumā būs iespēja vienuviet satikt skolotājus, piedalīties daudzveidīgās radošajās darbnīcās, klausīties, skatīties un iesaistīties muzikālās un kustību aktivitātēs. Pasākuma laikā vecāki varēs pieteikt savus bērnus kādā no 42 interešu izglītības studijām.
     
  • Atvērto durvju diena, Ruses ielā 13, notiks 15. septembrī no plkst.13.00 - 17.00. Šeit bērniem kopā ar vecākiem būs iespēja darboties 5 dažādās darbnīcās: valodu darbnīcā, prāta darbnīcā, muzikālā darbnīcā un sporta darbnīcā. Būs iespēja iepazīties ar pedagogiem un aizpildīt iesniegumus par darbošanos kādā no piedāvātajām interešu izglītības programmām. Uz tikšanos Pārdaugavas BJC "Altona".