“Avotiņā” norisinājies dziedātāju konkurss “Rudens cālis – 2023”

Lepojamies ar Rīgas 4. pirmsskolas izglītības iestādes “Avotiņš” mūzikas skolotājām Adeli Taurīti – Tauriņu un Lauru Rībuli, pateicoties kurām iestādē norisinājās jauno dziedātāju konkurss “Rudens cālis – 2023”.

Skolotājas aicināja iesaistīties vecākus, mājās palīdzot bērnam iemācīties dziesmu. Vēlāk mūzikas skolotājas pirmsskolas iestādē mācīja un iedrošināja bērnus dotās dziesmas izpildīt ar mikrofonu citu klausītāju priekšā.

Konkursa fināla koncertā 25.oktobrī bērnu skanīgās balsis pieskandināja iestādes telpas. Konkursa žūrijā darbojās Iestādes padomes priekšsēdētāja Ramona, viņas vietnieks Vladislavs, iestādes vadītājas vietniece izglītības jomā Inese.

Paldies vecākiem, kas mudināja savus bērnus iesaistīties, konkursa dalībniekiem – 10.grupas “Odziņas” trio (Kārlis Macāns, Sofija Čebanova, Roberts Sadovskis), 11.grupas “Ābolīši” audzēknei Gabrielai Šilkinai, 8.grupas “Zvaniņi” solistēm Sofijai Magdalēnai Afanasjevai un Stellai, 9.grupas “Mārītes” dziedātājai Amēlijai Reimartus un konkursa jaunākajai dalībniecei no 1.grupas “Cālīši” Kamillai Zvirgzdai, mūzikas skolotājām Adelei un Laurai.  Dziedātāji ieguva balvas nominācijās “Skaļākais cālis”, “Smaidīgākais cālis”, “Jautrākais cālis”, “Ģimeniskākais cālis”, “Radošākais cālis”, “Sirsnīgākais cālis” un ““Avotiņa” Rudens cālis – 2023”.

Mūsu vidū ir daudz talantīgu cilvēku, taču ne vienmēr šos talantus mēs zinām un ne vienmēr arī paši apzināmies, uz ko mēs esam spējīgi un, ka varam dalīties ar savām prasmēm, gūt no tā prieku un dāvāt prieku apkārtējiem.

Novēlējums, ko pasākuma noslēgumā teica skolotāja Adele: ”Mums kopīgi ir jāveido krāsainas un skaistas bērnības atmiņas mūsu bērniem!”. Lai mums tas izdodas!

Materiālu sagatavoja vadītājas vietniece izglītības jomā Inese Betmurzajeva