Bišu vaska pārvērtības Ziemassvētku noskaņās

Bišu vaska pārvērtības Ziemassvētku noskaņās

Bagātīgi sniegotā laikā šogad svinam Ziemassvētkus. Lai noskaņa būtu sirsnīga, mīļa un pārvērtības Rīgas 275. pirmsskolas izglītības iestādes “Austriņa” vidē visus iedvesmotu, vadītājas vietniece Ligita Priede jau decembra sākumā aicināja pedagogus uz vairākiem semināriem.

Tika izmēģināti jauni paņēmieni tehnoloģiju, kultūras izpratnes un pašizpausmes mākslā mācību jomās. Tika runāts par individuālo pieeju un pedagogu meistarību ar savu pieredzi iedvesmot bērnus un veiksmīgāk sadarboties ar vecākiem.

Semināri noritēja kopīgi gatavojot no bišu vaska dažādus darbus, runājot par paņēmieniem kā atšķirīgi, variējot ar līdzekļiem, var sekmēt bērnu interesi pievienoties vides greznošanas un dāvaniņu gatavošanas priekiem.

Lai bišu vaska darinājumi iepriecinātu un radītu Ziemassvētku noskaņu, vēlamies padalīties ar dažām fotogrāfijām. Ceram, ka šie darbiņi, būs labas idejas visiem interesentiem un bagātinās labizjūtu, jo pats process izbaudīt vaska pārvērtības ir ļoti īpašs un jauks.

Vēlamies pateikties Ligitai Priedei arī par brīnišķīgiem ziemas noskaņās darinātiem vainagiem, kuri pārsteidz ar izcilu meistarību.

Informāciju sagatavoja Rīgas 275. pirmsskolas izglītības iestādes “Austriņa” vadītāja Agrita Tauriņa