Ciemos pie Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem

Ciemos pie Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem

Lai tuvāk iepazītu policista darbu, Rīgas 4. pirmsskolas izglītības iestādes “Avotiņš” 10. grupas “Odziņas” bērni kādā decembra dienā devās uz Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldi.

Pateicamies Ivonnas mammai, vecākajai inspektorei Annai Jaunpujenai – Pujenai un viņas kolēģim vecākajam inspektoram Erlandam Skadiņam, kuri mūs laipni sagaidīja un pastāstīja par policista darbu.

Bērniem diena bija piepildīta ar dažādām emocijām – gan prieks, gan satraukums, gan pārsteigums reizē. Bērni iepazinās ar policijas pārvaldes telpām, velosipēdiem, ar kuriem policijas darbinieki pārvietojas vasarā. Bija iespēja pieskarties policista formai, ekipējumam, dzirdēt saziņu ar rāciju palīdzību un, protams, būt pavisam tuvu policijas automašīnai, dzirdēt un redzēt tās gaismas un skaņas signālus. Bērni vēroja policijas drona darbību un vēlāk drona uzņemtajās fotogrāfijās centās saskatīt sevi. Tas bija liels un krāsains piedzīvojums!

Paldies Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes priekšniekam Edgaram Cibulim un Zemgales pārvaldes Sabiedriskās kārtības sargāšanas nodaļas priekšniekam Igoram Vrubļevskim par jauko uzņemšanu, gardo kafiju un brīnišķigajām dāvanām bērniem.

Esam pārliecināti, ka nākotnē, kāds no grupas audzēkņiem noteikti kļūs par policistu un rūpēsies par visu mūsu drošību.

Materiālu sagatavoja Rīgas 4. pirmsskolas izglītības iestāde “Avotiņš” vadītajas vietniece izglītības jomā Inese Betmurzajeva

Galerijas