Erasmus+ projekta "Discover the world of the tree (Atklāj koku pasauli)" noslēgums

Erasmus+ projekta "Discover the world of the tree (Atklāj koku pasauli)" noslēgums

Šī gada pavasarī noslēdzās Erasmus+ projekts "Discover the world of the tree (Atklāj koku pasauli)", kurā piedalījās Rīgas Lietuviešu vidusskolas (RLV) komanda. Pēc izzinošām un darbīgām tikšanās reizēm citās projekta dalībvalstīs – Lietuvā, Polijā un Grieķijā, notika attālinātā projekta noslēguma konference, ko organizēja RLV.

Konferences laikā RLV sākumskolas skolēni prezentēja savus radošos darbus un atklājumus, ko veica projekta ietvaros. Savu veikumu un ieguldījumu projektā prezentēja arī skolēni no pārējām partnervalstīm.

Konferences viesis bija Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Izglītības programmu kuratore Anna Pūtele, kura dalībniekus iepazīstināja ar muzeja rīkoto izstādi “Zaļš un vēl zaļāks”, kas daudzpusīgi atklāj cilvēka un dabas mijiedarbības un sadarbības procesus.

Projekta ietvaros visu projekta dalībvalstu pārstāvji izveidoja publiski pieejamu digitālu metodisko materiālu apkopojumu. Digitālā rīka izstrādē tika iesasitīti gan sākumskolas skolēni, gan skolotāji, gan viņu vecāki. Tajā pieejami fakti, radošie darbi, pētījumi un spēles par koku pasauli. Rīku aicināti izmantot skolotāji no visām Latvijas skolām. Tas pieejams vietnē ŠEIT

Informāciju sagatavoja: Rīgas Lietuviešu vidusskolas vecāks Jana Hohla

Galerijas