Esam lepni par izcilu vērtējumu, bet neguļam uz lauriem …

Esam lepni par izcilu vērtējumu, bet neguļam uz lauriem …

Rīgas 275. pirmsskolas izglītības iestāde “Austriņa” sadarbībā ar Latvijas Universitāti par dalību ES izglītības, mācību, jaunatnes un sporta programma Erasmus+ projekta “Teaching learning spaces competence from early childhood education” (Pirmsskolas vides nodrošinājums bērna kompetences veicināšanai) TELESPA 2018-1-RO01_KA201_049545  (PVS ID 3910) darbā ir saņēmusi izcilu vērtējumu.

Projekta vadītājai G. A. Massari Eiropas Komisija ir piešķīrusi EITA2022 – Eiropas Inovatīvo Mācību balvu sadaļā – agrīnās bērnības izglītība un aprūpe.

Lepojamies par izcili paveiktu projekta darbu un vienlaicīgi neguļam uz lauriem, jo tieši šonedēļ ir notikusi jaunu viesu no Norvēģijas, Dānijas, Zviedrijas un Lietuvas uzņemšana Rīgas 275. pirmsskolas izglītības iestādē “Austriņa”, esam dalījušies pedagoģiskā darba pieredzē un ir uzsākts jauns starptautiska projekta gatavošanas un pieteikuma izstrādes posms.

Par sirsnīgo viesu uzņemšanu 2022. gada 25. oktobrī liecina kopīga fotogrāfija, īstenotās latviešu tautas tradīcijas, pedagoģiskā darba vērojumi, sarunas un turpmākās sadarbības plānošana.

Liels paldies Latvijas Universitātes profesorei T. Zīriņai, kura ciemiņiem ieteica iepazīt tieši mūsu darba pieredzi un veicināja iespēju veidot jaunu sadarbību  ar pedagogiem no ārvalstīm.

Informāciju sagatavoja: Rīgas 275. pirmsskolas izglītības iestāde “Austriņa” vadītāja A. Tauriņa

Galerijas