Iepazīstam apkārtni kopā ar Ziepniekkalna apkaimes biedrības izdoto grāmatu “Es un mans Ziepniekkalns”

Rīgas 275. pirmsskolas izglītības iestāde “Austriņa” vēlas izteikt pateicību Pārdaugavas Mūzikas un Mākslas skolas skolotājai Renātei Kloviņai un palepoties ar mūsu iestādes pirmsskolas izglītības skolotājas Agneses Kolmanes sniegumu - veidotajiem tekstiem grāmatā “Es un mans Ziepniekkalns”.

Pateicoties projekta līdzfinansējumam Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmā, ir tapusi izcili veidota grāmata, kura rosina bērnus jau no mazām dienām būt atsaucīgiem, pieņemt dažādību, sekmīgāk īstenot sarunas un labāk orientēties tuvākajā apkārtnē.

Esam viena no divpadsmit pirmsskolas izglītības iestādēm, kura ir saņēmusi Ziepniekkalna apkaimes biedrības atvestās grāmatas kopā ar elektroniskā formāta uzdevumu grāmatu. Tas nodrošina iespēju papildināt uzdevumu grāmatu klāstu arī vēlāk un ar tām nodrošināt nākamo mācību gadu izglītojamos.

Aplūkojot grāmatu, redzam, cik vienkārši, bet pārdomāti tiek virzīta saruna par Ziepniekkalnu. Tāpēc gribam aicināt katru iedzīvotāju, atbilstīgi grāmatā izteiktajam ierosinājumam: "Es varu!", padomāt  kaut vai par dažiem ieteikumiem, piemēram, būt laipnam, palīdzēt citiem, rūpēties par vidi ap sevi! Es domāju, ka kopā mēs to noteikti varam!

Vēlamies pateikties visiem Ziepniekkalna apkaimes biedriem un projektā iesaistītiem brīvprātīgajiem dalībniekiem. 

Informāciju sagatavoja: Rīgas 275. pirmsskolas izglītības iestāde “Austriņa” vadītāja A. Tauriņa

 

Galerijas