Jaņa Rozentāla Mākslas skolā notiks Atvērto durvju diena

Jaņa Rozentāla Mākslas skolā notiks Atvērto durvju diena

Š. g. 17. martā no plkst. 10.00 līdz 14.00 aicinām visus interesentus uz Jaņa Rozentāla Mākslas skolas Atvērto durvju dienu jaunajā skolas ēkā, Slokas ielā 52B.

Gleznotājs Janis Rozentāls ir teicis: “Zīmējums ir tas mākslas veids, kurš rāda mākslinieka pirmo saskarsmi ar dabu un visspilgtāk iemieso acumirkļa iespaidus. Zīmējot mākslinieks var ļauties lielai fantāzijas un improvizācijas brīvībai – tas ir pamats tālākai mākslinieka darbībai.”

Mākslas izglītības kompetences centra (MIKC) Nacionālās Mākslu vidusskolas (NMV) Jaņa Rozentāla Mākslas skolas (JRMS) vērtība ir akadēmiskā izglītībā pamatots laikmetīgs pasaules skatījums.

JRMS ir iespēja izglītoties programmā „Mākslas” un iegūt “vizuālās mākslas speciālista” kvalifikāciju, kas ietver specializāciju gan gleznošanā, veidošanā un grafikā, gan animācijā, datorgrafikā, interneta lapu dizainā, trīsdimensiju digitālajā modelēšanā, video dizainā un foto mākslā.

Jaņa Rozentāla Mākslas skolā vienmēr ir ticis novērtēts brīvs viedoklis, radošums un perfekta amata prasme, skola ir kā labs sākumpunkts tālākai mākslas izglītībai un veiksmīgai radošai karjerai. Mūsu skolas absolventi - Miervaldis Polis, Kristaps Zariņš, Jānis Avotiņš, Laima Bikše, Kristīne Luīze – Avotiņa, Krista un Reinis Dzudzilo - ir izcili mākslinieki un spēcīgas personības.

17. martā nāciet un radiet kopā ar mums:

  • veidojot, skicējot, iepazīstot un izmēģinot grafikas tehnikas;
  • klātienē vērojot pedagogus un studentus gleznošanas procesā;
  • piedaloties animācijas, foto, video un 3D datorgrafikas nodarbībās.

Laipni lūgti mūsu skolā!

Vairāk informācijas: Dace Kravale, MIKC NMV Jaņa Rozentāla Mākslas skolas

vadītāja vietniece ārpusklases darbā, e-pasts: dace.kravale@nmv.lv, tālr.: 29169977, 67601783.