Katram bērnam pašu gatavots soliņš!

Par laimi, saudzējot dabu, zaļā dzīvesveida filozofijas ietekmē mūsdienās arvien vairāk cilvēkiem liek domāt, kā vecām, agrāko spozmi zaudējušām lietām dot otro elpu un izmantot atkal.

Pateicoties Rīgas Āgenskalna pirmsskolas aktīvajiem bērnu tēviem, bērniem tika sniegtas zinašanas, kā kokiem piešķirt otru dzīvi, bet savai Iestādei, bez īpašām galdnieka prasmēm, iegūt interesantu aksesuāru, kā rezultātā pagatavojot soliņu sev.

Bērni iepazina un secināja, ka no nedaudziem dēļu atgriezumiem iespējams izveidot vienkāršu soliņu. To pašam nokrāsojot, rodas krāsains un īpašs soliņš, kāds nav nevienam. Soliņš ir tik īpašs ar to, ka tikai ar nelielu pieaugušā atbalstu, pats ēvelējis, sitis naglas, krāsojis, un gatavs ir!

Liels paldies Rīgas Āgenskalna pirmsskolas Lia Luīzes tētim Rihardam un Leona tētim Mārim, par meistarklases „Mans koka soliņš” organizēšanu un bērnu izglītošanu, “Koka otrā dzīve – soliņos”, darbojoties ar pašu sagādātiem instrumentiem un kokmateriāliem!

Paldies firmai Gemoss par atbalstu, iepriecinot bērnus ar Veselīgo dienas devu (rieksti, rozīnes), lai bērniem ir spēks un enerģija dienu pavadīt ar pilnu jaudu!

Informāciju sagatavoja: Vita Elerte

Galerijas