Kino Bize turpina iknedēļas filmu programmu ģimenēm

Rozes Stiebras jaunākā pilnmetrāžas filma “Sirds likums”

Kino Bize turpina iknedēļas filmu programmu ģimenēm

“Kino Bize” paplašina piedāvājumu jaunākajiem skatītājiem, piedāvājot ģimenes filmu programmu katru sestdienu un svētdienu plkst. 11.00, kurā tiek gan pirmizrādītas jaunākās, gan atkārtoti izrādītas skatītāju iemīļotākās animācijas filmas.

Jau krietnu laiku katru otro svētdienu "Kino Bize" notiek “Bērnu rīti”. Lai biežāk pulcētu kinoteātrī jaunākos skatītājus un ģimenes, izveidota regulāra kino programma, kurā katru sestdienu un svētdienu plkst. 11.00 tiek izrādītas filmas, kas ir piemērotas dažādu vecumu skatītājiem, proti, pie sirds iet kā lieliem, tā maziem laba kino cienītājiem. Laipni aicināti gan skatītāji, kas kino vēl nav apmeklējuši, gan tie, kuriem tā jau ir ierasta aktivitāte.

Marta ģimenes programmā gaidāmi aizraujoši jaunumi, tostarp mākslinieciskā franču animācijas filma “Siroko un vēju valstība” un piedzīvojumu pilnā norvēģu filma “Titina”, kuras papildinās radošās darbnīcas īpašajos “Bērnu rīti” seansos. Tāpat tiks izrādītas arī skatītājiem jau iemīļotās filmas – Rozes Stiebras jaunākā pilnmetrāžas filma “Sirds likums” un jau pazīstamo franču režisoru Žana Lū Felisioli un Alēna Gaņola kopdarbs “Nina un eža noslēpums”.

Tuvākie seansi:

  • 09.03. Sirds likums
  • 10.03. Bērnu rīti. Siroko un vēju valstība
  • 16.03. Nina un eža noslēpums
  • 17.03. Siroko un vēju valstība
  • 23.03. Siroko un vēju valstība
  • 24.03. Bērnu rīti. Titina
  • 30.03. Sirds likums

Vairāk informācijas par pasākumiem un biļešu cenām: https://www.kinobize.lv/lv/repertuars/berniem

KINO BIZE, Elizabetes 37, Rīga. E.: janeta.henzele@kinobize.lv


"Nina un eža noslēpums"