Bērnudārza bērni gatavo pārsteiguma kartiņu draugam sirds formā

Publicitātes attēls

Kopjot draudzību un izceļot atbalsta nozīmi

14. februārī – dienā, kad lielie bērni un pieaugušie svinēja Svētā Valentīna dienu, – arī Rīgas pilsētas 232. pirmsskolas izglītības iestādē valdīja svētku noskaņa. Bērnudārza audzēkņi un pedagogi svinēja Draugu dienu, jo mēs visi esam tik draudzīgi!

Audzēkņi mācījas sadarboties, draudzēties un pārvaldīt savas emocijas. Kā apliecinājums tam kalpoja kopīga cepumu cepšana sirds formā un pārsteigumu gatavošana draugam - koša kartiņa sirds formā. 

Draugu dienas turpinājums bija 15. februārī. Uz diskotēku aktu zālē pulcējās bērnudārza vidējo, vecāko un sagatavošanas grupiņu audzēkņi. Bēni piedalījas rotaļās un spēlēs. Vislielāko jautrību bērniem sagādāja rotaļa “Drauga sirds”. Bērni skrienot nesa lielu balonu sirds formā. Noslēgumā gan bērni, gan skolotāji dejoja no visas sirds un cienājas ar dažādiem kārumiem.

Divas dienas aizritēja ļoti pozitīvā un draudzīgā gaisotnē!

Valentīna diena ir ne tikai romantikas, bet arī mīlestības, draudzības un kopības svinēšanas laiks, kurā veicot radošas aktivitātes un labos darbus kopā ar bērniem, mēs varam stiprināt savstarpējās attiecības un mācīt jaunajai paaudzei atbalsta nozīmi, veidojot neaizmirstamas atmiņas un uzlabojot sabiedrību kopumā.

Informāciju sagatavoja Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes IT tehnoloģijas mentors Alina Kuzina.