Latvijas mūziķu amatieru 4. festivāls „SEMPRE”

25. februārī Rīgas 88. vidusskolā izskanēja Latvijas mūziķu amatieru 4. festivāla „SEMPRE” noslēguma koncerts. Šajā gadā tas piesaistīja ļoti lielu dalībnieku skaitu.
Festivāla mērķis ir dot iespēju ne tikai Rīgas, bet arī citu Latvijas pilsētu neierobežota vecuma mūzikas mīļotājiem, kas apgūst instrumentspēli vai dziedāšanu mājas muzicēšanas veidā individuāli vai ar privātskolotāju, pieteikt sevi, uzstājoties vienā no Rīgas vispārizglītojošajām skolām ar mūzikas padziļinātās programmas apguvi.

Organizatori ir pārliecināti, ka šā gada dalībnieku skaits liecina par dažādu veidu muzicēšanas pieprasījumu palielināšanos reālās koncertdzīves apstākļos. Skolas zāle bija pilna ar klausītājiem un līdzjutējiem.

"Mūzikas izglītība nevar būt dažu bērnu, kuri mācās mūzikas skolā, privilēģija, tai jābūt katra bērna pasaules sastāvdaļai" – šie vārdi ir festivāla „SEMPRE” devīze.

Festivāla noslēguma koncertu Rīgas 88. vidusskolas mūzikas programmas skolotāji un administrācija organizēja sadarbībā ar „Mākslas Vērtību fondu”. 4. festivāla „SEMPRE” koncertā piedalījās bērni un jaunieši no Rīgas, Jūrmalas un Salaspils. Diplomus un piemiņas balvas pasniedza festivāla īpašais viesis, „Mākslas Vērtību fonda” prezidents, pianists,  Dr.paed. Jurijs Spigins.  

Festivāla "SEMPRE" organizatore Dr.paed. Larisa Maļkova