Skolēni iepazīstas ar studiju iespējām Transporta un sakaru institūtā

Karjeras dienas Rīgas 88. vidusskolā

Noticis karjeras dienas pasākums Rīgas 88. vidusskolā

Lai informētu skolēnus par iespējām turpināt mācības pēc vidusskolas beigšanas, 16. februārī Rīgas 88. vidusskola organizēja karjeras dienas pasākumu "Studiju iespējas Latvijā un ārzemēs”. Tāda veida pasākums skolā norisnājās jau otro reizi un jauniešu vidū ir guvis lielu popularitāti.

Pasākumā piedalījās un savu mācību iestādi popularizēja vēstneši no dažādām mācību iestādēm: Latvijas Universitātes, Rīgas Stradiņu universitātes, RISEBA, RTU, ISMA, TSI, Baltijas Starptautiskās akadēmijas, Latvijas Kultūras akadēmijas, Rīgas Aeronavigācijas institūta, Rīgas Bizness School, Sarkanā krusta medicīnas koledžas, Policijas koledžas.

Daži pasākuma viesi, kā Policijas koledžas pārstāvji, bija ieradušies ar suņiem un demonstrēja pašaizsardzības prasmes. Skolēniem bija iespēja pārbaudīt savu fizisko izturību,  lai saprastu, kas ir nepieciešams, stājoties Valsts policijas koledžā.

Karjeras izstādi atklāja jaunais Rīgas 88. vidusskolas vokāli instrumentālais ansamblis Ilmāra Gekiša vadībā.

Rīgas 88. vidusskolas viena no prioritātēm ir veicināt pieredzes apmaiņu un sadarbību ar blakus esošām skolām, tāpēc uz karjeras pasākumu tika uzaicināti skolēni no Rīgas 93. vidusskolas, Rīgas 86. vidusskolas, Čiekurkalna pamatskolas un Mežciema pamatskolas.

Pasākuma mērķis - dot iespēju vidusskolēniem un devīto klašu skolēniem uzzināt par dažādām studiju iespējām, uzdot jautājumus, izvēlēties sev piemērotāko koledžu, augstskolu nepiespiestā, brīvā atmosfērā - pilnībā sevi attaisnoja.

Paldies lieliskai Rīgas 88. vidusskolas komandai, administrācijai, visam kolektīvam un skolas pašpārvaldei par atbalstu un iesaistīšanos! Pasākums izdevās interesants, izzinošs un noderīgs! 

Rīgas 88. vidusskolas karjeras konsultante Karīna Saveļjeva