Novēlējums no Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes "Māra" Slepenā namiņa

Novēlējums no Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes "Māra" Slepenā namiņa

Katrs gads noslēdzas brīnuma gaidās – bērnudārzā “Māra” tas ir Slepenais namiņš, kurš atrodams tikai pēc īpašām norādēm un vienu reizi gadā. To var atpazīt pēc mirdzošas zvaigznes un lielām, bumbuļainām slēpēm (ja ir sniegs un Ziemassvētku vecītis var slēpot). Bērni pirms svētkiem var satikt Ziemassvētku vecīti, nodot vēstuli, aprunāties, pasmieties, iečukstēt austiņā kādu savu kvēlu sapnīti…Šogad viņa kompānijā ir arī Ziemeļbriedis Rūdolfs. Ciemošanās laiks – 13. un 14. decembris līdz ar tumsiņas iestāšanos…

Un tā mums gāja: Ziemassvētku vecītis ar Rūdolfu satika tik daudz bērnudārza “Māra” bērnu, mammu, tētu, omīšu, opīšu, krustmāmiņu…Roberts no “Sienāzīšiem”- staltu stāju, drošu skatu, tik pārliecinoši skandēja dzejoli vecītim, Līva un Kristers no “Vabolītēm” abas dienas ieskrēja pie Ziemassvētku vecīša ar labestīgu prieku – jāatved gan mamma, gan tētis. Ziemassvētku vecītis ar milzīgu prieku uzklausīja un nodeva sveicienus skolotājai Zanei no Emīla, kurš lepojās, ka klasē mācībās ir 2. vietā (un šis lepnums par dēlu Emīla un Dārtas mammas acīs!), “Skudriņu” grupas Annas Luīzes mamma Ziemassvētku vecītim tik priecīga stāsta, ka tikšanās ar skolotāju Elīnu ir tik gaiša un mīļa, ka Anna Luīze tik samulsusi met biklu skatienu uz vecīti...”Taurenīšu” Teodors šogad vēl atnāk tikai līdz namiņa slieksnim –  paskatīšos, bet nekas, ziemeļbriedis Rūdolfs pacienā ar ledus konču un uz tikšanos nākamgad! Te Slepenajā namiņā iespurdz arī skolotājas Zane un Margarita – arī viņām ir sapņi, ko Vecītim stāstīt!

Lai došanas prieks šajā laikā ir visvērtīgākais! Dāvājam saviem mīļajiem dārgo laiku un sirdssiltumu, esot līdzās! Un ticiet, ka jūs esiet vislabākās mammas un vislabākie tēti saviem bērniem! Baltus, ar pūkainu mirdzumu apstarotus Ziemassvētkus!

Patiesā cieņā: Ziemassvētku vecītis un Ziemeļbriedis Rūdolfs no Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes “Māra” Slepenā namiņa.

Galerijas