Pārsteigums Ūdens dienā Rīgas 49. pirmsskolas izglītības iestādē

Pārsteigums Ūdens dienā Rīgas 49. pirmsskolas izglītības iestādē

Tveicīgais 15. jūnija rīts Rīgas 49. pirmsskolas izglītības iestādē iesākās ar rosīgu darbošanos, smagākām kā citu rītu mugursomām bērnu plecos, satrauktām un jautrām sarunām par sen gaidīto un nu jau tradicionālo Ūdens dienu.

Noteikumi visiem ir skaidri un saprotami: ja esi līdzi paņēmis maiņas drēbes, ūdens čības, ūdens smidzināmo vai izlietotu šampūna pudeli, ūdens pistoli vai ūdens bumbas, tad šoreiz gaidāms arī papildu pārsteigums – ciemiņš, Latvijas izlases hokejists un aizsargs Kristiāns Rubīns, par kura ierašanos gan zina tikai vienas grupas audzēkņi (paldies Valtera mammai par sarūpēto iespēju!), jo viņu vecāki, uzzinot iespējamā ciemiņa ierašanos, iepriekšējā vakarā ir “izpļāpājušies” bērniem par gaidāmo ciemiņu.

Bērnos sajūsmu izraisīja ne tikai hokejista Kristiāna Rubīna ierašanās, bet galvenokārt līdzi paņemtā bronzas medaļa, kas viņu vērtējumā tika novērtēta kā “ļoti smaga”, bet arī iespēja katram paturēt to rokā un nofotografēties piemiņai. “Zinošākie” hokeja fani bija arī vislabāk sagatavojušies autogrāfa medībām – līdzi bija paņemti “ūdensizturīgie marķieri” un blociņi, cepures un pat personīgie “hokeja fanu krekli”. Dažiem faniem uz vietas radās risinājumi – mazās meitenes un zēni lūdza hokejista  autogrāfu uz augšdelmiem, no drauga blociņa izrautās lapiņas, arī uz ūdens pudelēm.

Taču vislielākais pārsteigums visiem bija hokejista Kristiāna Rubīna līdzi paņemtā ūdens pistole un piedalīšanās ūdens kaujās. Mirklis vispārēja bikluma pirms cīņas un ar skaļām ovācijām Kristiāns pēc brīža arī bija jau ”savējais”.

Galerijas