Pirmsskolā atklāts mazais futbola laukums

Pirmsskolā atklāts mazais futbola laukums

Pavasara izskaņā, 31. maijā, Rīgas 258. pirmsskolas izglītības iestādē notika lieli svētki. Pirmsskolas teritorijā tika atklāts mazais futbola laukums. Tagad audzēkņi varēs tuvāk iepazīties ar pasaules populārāko sporta veidu – futbolu.

Sadarbojoties Rīgas Domes Izglītības un sporta departamentam, Latvijas Futbola federācijai un Rīgas Futbola skolai LFF “Bērnudārza projekta” ietvaros tika izveidots un svinīgi atklāts mazais futbola laukums, lai bērni ne tikai aktīvi aizvadītu sporta stundas, bet arī attīstītu prasmes futbolā.

Atklāšanas svētkos piedalījās Rīgas Domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks, Latvijas Futbola federācijas viceprezidents Olafs Pulks, RD Izglītības un sporta departamenta pārstāves Dina Vīksna un Dzintra Timša, Rīgas futbola skolas direktors Vladimirs Žuks.

Rīgas futbola skolas treneri organizēja aktivitātes, kurās visa vecuma grupu bērniem bija iespēja piedalīties dažādās spēlēs, stafetēs, kā arī izjust futbola treniņu atmosfēru. Pēc aktivitātēm bērnus sagaidīja gardais pārsteigums – saldējums.

Rīgas 258. pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja Nataļja Žovņerčuka pateicās Futbola skolas direktoram Vladimiram Žukam par iespēju piedalīties “Bērnudārzu projektā” un atbalstu futbola laukuma labiekārtošanā, par veiksmīgi organizētajiem futbola laukuma atklāšanas svētkiem, interesantām, aizraujošām sportiskām aktivitātēm un pārsteiguma balvām sporta dalībniekiem - saldējumu.

Projekta ietvaros iestādes teritorijā tika ierīkots futbola laukums, kas dos iespēju bērniem ikdienā fiziski attīstīties, veicinās interesi un iespēju nodarboties ar futbolu. Šis projekts ir ieguldījums bērnu nākotnē un liels atbalsts vecākiem. 

Attēlā no kreisās puses: Dzintra Timša, Vladimirs Žuks, Dina Vīksna un Edvards Ratnieks

Galerijas