Plenērs interešu izglītības vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pedagogiem

Plenērs interešu izglītības vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pedagogiem

Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs aicina pieteikties interešu izglītības programmu pedagogus profesionālās kompetences pilnveides programmas ”Dekoratīvs gleznojums. Dabas formu stilizācija un tonalitāte,  gleznojot  plenērā” (5 stundas) apguvei. Programma norisināsies 22. augustā no 11.00-14.30, Bērnu un jauniešu centrā Laimīte, Baltāsbaznīcas  ielā 14.

Lektore: Līga Baņķiere –  ekspozīciju un izstāžu kuratore Bulduru Izstāžu namā, mākslas studijas „Harmonija” dibinātāja un vadītāja.

Kursu dalībnieki tiek informēti par skicēšanai un gleznošanai plenērā izmantojamiem materiāliem un paņēmieniem. Praktiski vingrinājumi un gleznošanas iemaņu apgūšana efektīvākai un daudzveidīgākai mācību procesa plānošanai.

Programmas tēmas:

  • Dabas studija – ainavas vai dabas elementu gleznojums plenērā;
  • Gleznošanai izmantojamie materiāli un paņēmieni. Paņēmieni dekoratīva gleznojuma veidošanai;
  • Skicēšana. Dabas formu- ziedu, koku, lapu skicēšana;
  • Arhitektūras formu skicēšana;
  • Ainavas gleznošana. Koku gleznošana.

Aicinām aizpildīt pieteikuma anketu šeit – https://forms.office.com/e/CKGdfS7XHK

Svarīga informācija:

Praktiskajiem darbiem būs nepieciešami flomāsteri, zīmuļi, dzēšgumija, otas, trauks ūdenim, mitrās salvetes roku slaucīšanai. Lūgums padomāt par plenēram piemērotu apģērbu – priekšauts, galvassega, ja nepieciešams.

Rīgas valstspilsētas pašvaldības izglītības iestāžu interešu izglītības programmu skolotājiem dalība bezmaksas.

Citu pašvaldību vai pakļautības iestāžu un privātstruktūru skolotājiem kursu programma ir maksas pakalpojums, saskaņā ar Rīgas domes 23.10.2012.lēmums Nr. 5376 Par maksas pakalpojumu lūgums sazināties ar programmas vadītāju, rakstot e-pastu gantapsons@edu.riga.lv. Programmas izmaksas citu pašvaldību vai pakļautības iestāžu un privātstruktūru skolotājiem 18.63 EUR

Aizpildīts pieteikums rēķina izrakstīšanai jāiesniedz 10 darba dienas pirms programmas uzsākšanas, rakstot e-pastu gantapsons@edu.riga.lv.

Norises laiks: 22.08.2023 
Norises vieta: Bērnu un jauniešu centrs Laimīte, Baltāsbaznīcas  ielā 14

Attēls: pixabay.com