Dažāda veida dārzeņi kā labs pamats veselīga ēdiena pagatavošanai mācību iestādēs

Publicitātes attēls. www.pixabay.com

Projekta par inovatīvām stratēģijām sabiedriskajā ēdināšanā noslēguma konference

Trešdien, 7. februārī, tiešsaistē no plkst. 10.30 līdz 13.00 Rīgas valstspilsētas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Helsinku Universitāti un 13 partneriem no Baltijas jūras reģiona valstīm organizēs Interreg Baltijas jūras reģiona projekta “Inovatīvas stratēģijas sabiedriskā ēdināšanā: ilgtspējīgas sabiedriskās ēdināšanas instrumentu kopuma paplašināšana (StratKIT+)” noslēguma konferenci.

Darba valoda – angļu.

Aicinām piedalīties visus interesentus, lai uzzinātu par StratKIT+ projekta rezultātiem un par to, kā pašvaldības un citas ieinteresētās puses var izmantot ilgtspējīgas sabiedriskās ēdināšanas nodrošināšanas metodisko materiālu apkopojumu.

Pasākums ir bez maksas un atvērts ikvienam, kurš vēlas uzzināt vairāk par praksi, kas tiek izmantota, lai attīstītu sabiedriskās ēdināšanas ilgtspēju un krīzes pārvarēšanu. Īpaši laipni tiešsaistes konferencei ir aicināti pievienoties pašvaldības politikas veidotāji, iepirkumu speciālisti, ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, pārtikas ražotāji un piegādātāji.


StratKIT+ noslēguma konference ir daļa no Interreg BSR projekta StratKIT+ Innovative Strategies for Public Catering: The Expansion of Sustainable Public Meal Toolkit (2022-2024), ko līdzfinansē Eiropas Savienība. StratKIT+ projekta īstenošanas laikā izstrādāts ilgtspējīgas sabiedriskās ēdināšanas nodrošināšanas rīku komplekts, lai sniegtu ieteikumus pašvaldību iestādēm, ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem un citiem interesentiem par ilgtspējīgu pārtikas iepirkumu un krīžu pārvarēšanas rīcības plāna izstrādi. Izmantojot saiti, jūs varat atrast vairāk informācijas: Sustainable Public Meal Toolkit un StratKIT+ project.

Galerijas