Rīgas valstspilsētas pašvaldības rātsnams ar valsts, pilsētas un Eiropas savienības kaogiem

Rīgas valstspilsētas pašvaldības rātsnams. Publicitātes foto

RĪGA STEAM ekosistēmas brokastīs pārrunās aktualitātes 2024. gadā

Lai turpinātu stiprināt STEAM izglītību Rīgas pašvaldības izglītības iestādēs, 18. janvārī plkst. 9.30, rātsnamā norisināsies RĪGA STEAM ekosistēmas brokastis, kurās pašvaldības sadarbības partneri kopīgās diskusijās ar domes priekšsēdētāju Vilni Ķirsi un pašvaldības pārstāvjiem atskatīsies uz kopā paveikto 2023. gadā un izvirzīs mērķus 2024. gadam.

RĪGA STEAM ekosistēmas brokastis kopā ar sadarbības partneriem no dažādām iestādēm un uzņēmumiem norisināsies jau otro reizi. Brokastīs Rīgas pašvaldības pārstāvji esošos un topošos partnerus iepazīstinās ar savām prioritātēm STEAM jomā, paveikto līdz šim un nākamajām iecerēm tuvākajos gados šajā jomā.

Tikšanās mērķis ir veicināt savstarpējo sadarbību starp organizācijām, pašvaldības institūcijām, uzņēmumiem un akadēmisko sektoru, kuru darbības mērķos ietilpst STEAM iniciatīvu īstenošana un atbalsts, lai veicinātu iesaistīto pušu dalīšanos ar pieredzi, zināšanu apmaiņu un atbalstu STEAM izglītībai Rīgas pašvaldībā.

No pašvaldības puses pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis, Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētājas vietniece Ieva Siliņa un Rīgas pašvaldības Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāvji.

Informējam, ka pasākuma laikā paredzēta fotografēšana un filmēšana. Iegūtie materiāli tiks izmantoti publicitātei Rīgas pašvaldības soc. tīklos un sabiedrības informēšanai. Fotogrāfijas tiek uzglabātas Rīgas domes Flickr kontā.

Informāciju sagatavoja: Sindija Grāvere, Rīgas pašvaldības Ārējās komunikācijas nodaļas projektu koordinatore, e-pasts: sindija.gravere@riga.lv.