Rīgas 123. pirmsskolas izglītības iestādē top labie darbi

Rīgas 123. pirmsskolas izglītības iestādē top labie darbi

Labo darbu nekad nav par daudz un tas prieks, siltums, kas paliek mūsu sirdīs ir vislielākā Ziemassvētku burvestība, jo dārgākā dāvana, ko mēs varam dāvāt ir mīlestība un rūpes. Rūpes par citiem - par tiem, kuriem trūkst atbalsta, uzmanības, iejūtības. Ziemassvētki ir īstais laiks un burvīga iespēja, kad mēs varam izrunāt ar bērniem īstas vērtības un tikumus.

Rīgas 123. pirmsskolas izglītības iestāde šogad iesaistījās labdarības akcijās sadarbībā ar Radošo apvienību jauniešiem "Trepes". Kopā ar grupu skolotājām, bērniem un vecākiem piedalījāmies svētku gaidīšanas akcijā “Vairo prieku!”.

Šogad mēs palīdzējām iepriecināt seniorus sociālajos un dienas aprūpes centros un cilvēkus ar mentālām problēmām, kuriem svētku laikā prieka mazāk kā mums. Pateicoties vecāku un skolotāju aktīvai iesaistei akcijā, tika sarūpētas gardas un pirmās nepieciešamības dāvanas.

Darbiņa netrūka arī mūsu bērnu čaklām rokām. Katrā grupā tika organizēta “Radošo rūķu darbnīcas”, kurās pēcpusdienās darbojās bērni no 1,5 līdz 6 gadu vecumam. Savās grupās ar skolotāju palīdzību bērni veidoja apsveikuma kartiņas, eglīšu rotājumus un saiņoja dāvanas. Netika aizmirsts arī par mazajiem drosminiekiem no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas onkoloģijas nodaļas, kuriem arī šogad dāvinājām lielu “Drosmes kasti” ar maziem un lieliem pārsteigumiem.

https://m.facebook.com

Rīgas 123. pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja p.i. Ilona Vasiļjeva

Galerijas