Rīgas 152. pirmsskolas izglītības iestādei 60 gadu jubileja!

Rīgas 152. pirmsskolas izglītības iestādei 60 gadu jubileja!

Ārā snieg un puteņo, bet omulīgajā Rīgas 152. pirmsskolas izglītības iestādes mūzikas zālē mirdz svecīšu liesmiņas, skan bērnu balsis, mūzika un smiekli. Šur un tur pavīd kāda rūķa mice, ievirpuļo pa sniegpārsliņai, nolaižas kāda sniega pūciņa. To visu vēro ne tikai viesi un darbinieki, bet arī  baltie eņģeļi, kuri krietnā skaitā pulcējas bērnudārzā jau kopš decembra. Jūs jautāsiet, kas šeit notiek? Atbildam - mēs svinam mūsu pirmsskolas 60 gadu jubileju!

Hallē balto eņģeļu paspārnē var aplūkot iestādes darbinieku fotogrāfijas no viņu pašu bērndārznieku laika gaitām, pirmajām darba dienām pirmsskolā līdz pat šai dienai. Turpat blakus arī bērnu un skolotāju apsveikumi jubilejā. Burti vēl pagaidām neslejas tik slaidi un skaisti kā skolniekiem, tomēr katrs novēlējums, lai cik vienkāršs tas nešķistu, nāk no bērna sirds.

"Es novēlu mūsu bērnudārzam sagaidīt vairākas jubilejas! Un lai visiem gribētos atnākt vismaz ciemos pie mums, lai apskatītos, cik labi te klājas bērniem un visiem, visiem, visiem. Daudz laimes bērnudārzam, un paldies visiem! It īpaši visiem darbiniekiem, kuri katru minūti, katru sekundi ieliek savu sirsniņu, lai iestādes notiktu viss iecerētais!" svētku uzrunas izskaņā teic iestādes vadītāja Inga Beļavska.

Arī vecāku komitejas pārstāve velta kolektīvam daudz sirsnīgu un mīļu vārdu: "Visu vecāku vārdā paldies mīļajām audzinātājām par mazuļu lološanu, skološanu, mierināšanu, mīļošanu. Paldies par vienmēr aizraujošajiem pasākumiem un scenārijiem mūzikas un grupu skolotājām. Paldies vadītājai un visam personālam par laipnību un attieksmi, par darbu un, lai izdodas to turpināt!"

Svētku nobeigumā viss kolektīvs draudzīgi vienojas Jēkaba Graubiņa dziesmā “Laimes vēlējums”, kas tautā vairāk pazīstama kā “Daudz baltu dieniņu”, vēlot gan iestādei, gan sev kā kolektīvam daudz baltu dieniņu dzīvojot, strādājot un mīlot. Jo tikai mīlot savu darbu un bērnus var doties pretī nākamajām pirmsskolas jubilejām.

Informāciju sagatavoja Rīgas 152. pirmsskolas izglītības iestādes pirmsskolas izglītības skolotāja Helēna Freiberga. Foto: Rīgas 152. pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietniece Jekaterina Logvinova.

 

Galerijas