Rīgas 21. vidusskolas Ekoskolas Zaļās nedēļas pasākumi

Skolotāju žūrija vērtēja

Rīgas 21. vidusskolas Ekoskolas Zaļās nedēļas pasākumi

"Zaļā nedēļa" ir pasākums, kas veltīts svarīgai tematikai - ekoloģijai un tās ietekmei uz mums. Sākot no 1. marta līdz 28. martam Rīgas 21. vidusskola bija piepildīta ar plakātiem un prezentācijām, kas atklāja dažādus aspektus par klimata pārmaiņām, dabas resursu izsīkumu, atkritumu apsaimniekošanu un daudz ko citu.

Katra klase bija iesaistīta, apgūstot svarīgus jautājumus un meklējot risinājumus, lai veicinātu ilgtspējīgu nākotni. Tā bija iespēja iedziļināties un saprast, kā mēs visi varam palīdzēt saglabāt mūsu planētu dzīvotspējīgu un veselīgu visiem.

Zaļās nedēļas laikā notika izlietoto bateriju vākšanas konkurss 2023./2024. Mūsu skola savāca 40 kilogramus bateriju, kuras tika veiksmīgi nodotas!

1.-7. marts - "Zaļās nedēļas" plakāti un prezentācijas par ekoloģiju mūsdienās un tās ietekme uz mums, kas tika rādīts baneros. Piedalījās 1-12.klases.

1.-28. marts - "Klases koks" - (klase veido 3D koku no papīra, kartona un citiem ekomateriāliem.) Pēc tam tika rīkota izstāde un konkurss par labāko koku. "Klases koks" bija patiesa radošuma diena! Skolēni izveidoja 3D kokus no papīra, kartona un citiem ekoloģiskiem materiāliem. Izstādē bija apskatāmi gan koki, kuri raksturīgi mūsu klimatiskajai zonai, gan eksotiski un neparasti augi. Skolotāju žūrija novērtēja skolēnu radošumu, atbilstību eksemplāram, materiālu izvēli un piešķīra godalgas labākajiem.

Katra klase ieguldīja savu sirdi un fantāziju, tāpēc izstāde bija pilna ar aizraujošām un daudzveidīgām idejām!

Galerijas