Rīgas 210. pirmsskolas izglītības iestādei - 55 gadu jubileja

Rīgas 210. pirmsskolas izglītības iestādei - 55 gadu jubileja

2023. gada 9. novembrī Rīgas 210. pirmsskolas izglītības iestāde (Brūžu ielā 6, Rīgā) nosvinēja 55 gadu jubileju. Visas dienas garumā tika organizēti daudzveidīgi pasākumi bērniem. No rīta vecākus un bērnus sagaidīja pārsteigums - brīnišķīgi un jautri klauni.

Rīta pusē pirmsskolas darbinieki organizēja  bērniem daudzveidīgas aktivitātes rotaļlaukumā -  sporta stafetes, radošo darbnīcu “Izkrāso savu bērnudārzu”, radošo darbnīcu “Saliec lauznīti “Mūsu bērnudārzs”, karodziņu virteņu darbnīcu; jautru brīdi bērniem. Pēcpusdienā aktu zālē tika organizēta muzikālā pauze un Iluzionistu pasākuma šovs bērniem. Kādu izskatu iestāde šajā dienā vēlējās no viesiem? Tā bija svētku cepurīte un labs garastāvoklis!

Iestādes administrācija izsaka lielu pateicību vecākiem par skaistajiem apsveikumu plakātiem un iestādes darbiniekiem par rūpēm, radošumu un atbalstu ikdienā. Īpaša pateicība skolotāja palīdzei par rotaļlaukuma dekorēšanu un pašas gatavotājām Latvju rakstu zīmēm bērnudārza teritorijā. Administrācija izsaka pateicību par garšīgo kliņģeri ēdināšanas firmai “Baltic Restaurants”.

Galerijas