Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi viesojas interešu izglītības iestādē BJC “Laimīte”

Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi viesojas interešu izglītības iestādē BJC “Laimīte”

Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes  grupas “Nezinītis” audzēkņi viesojas interešu izglītības iestādē Bērnu un jauniešu centra “Laimīte” Vecmīlgrāvja filiālē.

Centra galvenais uzdevums ir nodrošināt interešu izglītības pieejamību bērniem un jauniešiem, organizēt darba vidi radošas darbības attīstīšanai un izpausmēm, radīt iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku, nostiprinot veselību, veicinot garīgo un intelektuālo attīstību. BJC “Laimīte” darbinieki  cenšas aptvert visu vecumu auditoriju, atrast visiem atbilstošas un piemērotas nodarbes.

Grupas “Nezinītis” audzēkņi iepazīstinājās ar BJC “Laimīte” telpām un apmeklēja dažādas darbnīcas: vizuālās mākslas, floristikas, šūšanas,  metālapstrādes un stikla apstrādes. Bērniem bija iespēja iepazīties, apskatīt un aptaustīt  bērnu darbus, materiālus un darba rīkus.

Vizuālās mākslas darbnīcas skolotāja novadīja bērniem meistarklasi un bērni uztaisīja paštaisītas zaķa maskas priekš topošiem Lieldienas svētkiem. Apmeklējot deju zāli, bērniem novadīta ritmika nodarbība. Bērniem paradīti ritma, deju un kustību vingrinājumi mūzikas pavadījumā.

Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes  grupas “Nezinītis” audzēkņi  saka paldies par jauko ekskursiju interešu izglītības iestādei BJC “Laimīte” Vecmīlgrāvja filiālei.

Informāciju sagatavoja Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes IT tehnoloģijas mentors Alina Kuzina.