Rīgas 243. pirmsskolas izglītības iestāde dalās pieredzē ar kolēģiem

Rīgas 243. pirmsskolas izglītības iestāde dalās pieredzē ar kolēģiem

2024. gada 29. aprīlī Rīgas 243. pirmsskolas izglītības iestādē ciemojās pirmsskolas izglītības pedagogi no Rīgas 273. pirmsskolas izglītības iestādes.

Viņi ar prieku apmeklēja 2. grupas “Saulītes” nodarbību, jo tikšanās ar kolēģiem vienmēr ir noderīgas un vērtīgas. Mēneša tēma 2. grupas bērniem bija: “Zemūdens pasaule”.

Gan pedagogi, gan bērni nodarbībā varēja izbaudīt zemūdens pasaules brīnumus ar aizraujošiem virtuāliem niršanas piedzīvojumiem. Izmantojot projektoru, bija iespēja vērot attēlus ar zemūdens iemītniekiem. Interesanti bija arī klausīties audio ierakstus un mēģināt kopā atminēt attiecīgos zemūdens iemītniekus! Nodarbības pedagogs kolēģiem demonstrēja, kā ikdienas darbā ar bērniem tiek izmantotas digitālās tehnoloģijas - projektors, dators, atskaņotājs un video, tādējādi veicinot bērnu interesi apgūt jaunas zināšanas.

Nodarbības laikā bērni dalījās ar saviem novērojumiem un interesantiem faktiem par okeāna dzīvi, viņiem bija iespēja darboties komandā, veidojot kolāžu.

Pieredzes apmaiņa visiem skolotājiem bija iedvesmojošs pasākums, kā arī lieliska iespēja runāt par savu darbu un dalīties ar idejām.

Informāciju sagatavoja Rīgas 243. pirmsskolas izglītības iestādes skolotājas Alīna Apekiševa un Elita Rancāne.

 

 

Galerijas