Bērnu un vecāku gatavotie apsveikumi bērnudārza jubilejā

Publicitātes attēls

Rīgas 36. pirmsskolas izglītības iestādes 65. dzimšanas dienas svinības

Ir sācies jauns gads ar jaunām idejām un iespējām. Arī Rīgas 36. pirmsskolas izglītības iestāde šis gads iesākās ļoti darbīgi un interesanti, jo šis ir iestādes dzimšanas dienas mēnesis. Šogad tā ir īpaša dzimšanas diena, aprit 65. gadi kopš bērnudārza pastāvēšanas.

Divu nedēļu garumā vecāki kopā ar bērniem veidoja apsveikumus iestādes dzimšanas dienā. No pagatavotajiem apsveikumiem tapa ļoti skaista izstāde. Sirsnīgs paldies vecākiem un bērniem par burvīgajiem un kopīgi radītajiem apsveikumiem! Dzimšanas dienas pasākumam bērni kopā ar skolotājām gatavoja muzikālus pārsteigumus. Grupās tapa dažādas kūkas, kur katrs varēja pielikt savu mazo pirkstiņu dekorēšanā.

Kulminācija bija dzimšanas dienas pasākums kopā ar Brālīti un Karlsonu. Katra grupa bija sagatavojusi apsveikumu – pēc bērnu izvēles iestudēta deja, kā arī visi kopā dziedāja apsveikuma dziesmu. Neiztika, protams, arī bez kūkām, jo Karlsonam taču arī garšo kūkas.

Paldies visiem Rīgas 36. pirmsskolas izglītības iestādes pedagogiem, darbiniekiem,  kā arī vecākiem par radošu un aktīvu līdzdalību.  

Rīgas 36. pirmsskolas izglītības iestādes metodiķe Mārīte Lūse

Galerijas