Rīgas 62. pirmsskolas izglītības iestādes teritorijā Putnu dienās izstādīja dažādu putnu dekorus

Rīgas 62. pirmsskolas izglītības iestādes pasākumi martā

Ik gadu pavasarī un rudenī notiek Putnu dienas – pasākumi dažādās Latvijas vietās. Pavasaris Rīgas 62. pirmsskolas izglītības iestādē, iesākās ar Putnu mēnesi, kurā bērni kopā ar skolotājiem un vecākiem iepazina, pētīja un klausījās putnus. Sadarbībā ar vecākiem tika īstenoti dažādi projekti, kopīgas prezentācijas, izgatavoti dekori, kas rotā iestādes teritoriju un grupas. Paldies par atsaucību un piedalīšanos!

Turpinot tēmu par putniem, 20. martā kopā ar Friča Brīvzemnieka pamatskolas folkloras grupu “Spruksti” saucām un modinājām putnus, ievērojot latviešu tautas tradīcijas. Mazie, bet ļoti zinošie folkloristi radīja iespēju ne tikai dziedāt, dejot un iet rotaļās, bet arī uzzināt nozīmīgākās Lielās dienas tradīcijas. Paldies jums par šādu lielisku iespēju!

Šogad martā mūsu iestāde piedalījās pieredzes apmaiņas pasākumos, par Vienotās skolas nozīmi un īstenošanu. Paldies konsultatīvajam centram “Madariņa”, Rīgas 8. pirmsskolas izglītības iestādei, Rīgas 123. pirmsskolas izglītības iestādei, Rīgas 210. pirmsskolas izglītības iestādei ”Saulstariņi” par  lielisku iespēju dzirdēt un redzēt dažādas labās prakses, no kurām smelties idejas un iedvesmu!

Lieldienu pārsteigumu sarūpēja arī mūsu skolotājas, starptautiskās Teātra dienas ietvaros, bērnus priecēja ar pašu iestudētu izrādi par zaķīti Uncīti.  Izrāde bija par draudzību un izpalīdzību. Paldies skolotājām par radošu izrādi un prieka, smieklu devu bērniem!

Noslēdzām Lieldienu pasākumus ar sportiskām aktivitātēm, kur sporta skolotāja sarūpēja dažādas atrakcijas un jautras stafetes. Neiztika bez olu ripināšanas un Lieldienu šūpošanas tradīcijām. Paldies sporta skolotājai par aktivitātēm!

Lieldienu tradīcijas izzinātas un apgūtas praktiski darbojoties! Lai visiem silts, saulains un radošs pavasaris!

Novēl Rīgas 62. pirmsskolas izglītības iestādes kolektīvs

Galerijas