Skolu pašpārvalžu konsultanti aicināti piedalīties individuālās tiešsaistes sarunās “Nāc uz kafiju”

Skolu pašpārvalžu konsultanti aicināti piedalīties individuālās tiešsaistes sarunās “Nāc uz kafiju”

Biedrība "Pašpārvalžu atbalstam" kopā ar Valsts izglītības satura centru Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021. - 2023. gadam ietvaros organizē individuālās tiešsaistes sarunas skolu pašpārvalžu konsultantiem “Nāc uz kafiju”.

Individuālo sarunu norises laiks: marts, aprīlis. Apstiprinājuma gadījumā par sarunas laiku un vietu tālāk vienosieties ar konkrēto biedrības "Pašpārvalžu atbalstam" pārstāvi.

Vietu skaits šajā iespējā ir ierobežots. Dalībnieki tiks atlasīti, balstoties uz izrādīto motivāciju.

Tā būs iespēja stundas garumā neformālā atmosfērā pārrunāt dažādus tieši Tev aktuālus jautājumus un uzdot interesējošus jautājumus - vai tā būtu skolēnu līdzdalības veicināšana, projektu vadība, pašpārvaldes dokumentācija, metodes darba efektivizēšanai vai kāds cits jautājums. Sarunu biedru vidū tādi aizrautīgi speciālisti kā pieredzējis pašpārvaldes konsultants Aleksandrs Lange, neformālās izglītības mācību vadītāja un biedrības “Pašpārvalžu atbalstam” valdes locekle Brigita Medne, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Jaunatnes nodaļas vadītājs Dmitrijs Zverevs un trīs skolu pašpārvalžu konsultante, Smiltenes novada jaunatnes darbiniece Justīne Buliņa

Konsultant, kādi ir Tavi izaicinājumi darbā ar pašpārvaldi? Kā Tu varētu palīdzēt jauniešiem iesaistīties? Kā Tu varētu atbalstīt jauniešus, bet neaizmirst arī atbalstīt sevi? Piedāvājam pieteikties individuālām tiešsaistes sarunām “Nāc uz kafiju” ar pieredzējušiem pašpārvalžu konsultantiem un mācību vadītājiem, kas palīdzēt pārrunāt tieši Tavus izaicinājumus!

“Saruna bija pieredzē un praktiskos piemēros balstīta, bija motivējoša un atbalstoša vide! Mūsu skola ir motivēta darboties!”, tā pēc vienas no iepriekšējo gadu sarunām atzīst kāds no dalībniekiem.

Piesakies un izmēģini arī Tu šeit.

Avots: visc.gov.lv