Talkošana Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādē

Talkošana Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādē

Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestāde jau vairākus gadus atbalsta Lielās talkas iniciatīvu un sakopšanas darbus organizē arī savā bērnudārzā un apkārt pieguļošajā teritorijā. 

Pirmsskolas audzēkņi, skolotājas un auklītes sapulcējās pie bērnudārza, lai kopīgiem spēkiem uzkoptu un labiekārtotu bērnudārza apkārtni. Apbruņojušies ar lāpstām, grābekļiem, ķerrām, spaiņiem un labu garastāvokli, devās veikt aktuālos darbus. Bija ļoti patīkami novērot, kā bērni piedalījās pavasara sakopšanas darbos, un cenšas būt līdzīgi pieaugušiem - skolotājiem un auklītēm. 

Kopīga “talkošana” veicina ikkatra bērna, piederības sajūtu grupai un iestādei, kā arī lepnumu par paveikto darbu.

Vēlreiz liels paldies visiem Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes skolotājiem, audzēkņiem un auklītēm, kas piedalījās talkā un kopīgi labiekārtoja bērnudārza teritoriju! 


Par Lielo Talku

Lielā Talka ir lielākā Latvijas nevalstiskā kustība, kas balstās uz brīvprātīgu līdzdalību vides sakopšanā, atveseļošanā un labiekārtošanā, radot saliedētību, pozitīvismu un labi padarīta darba sajūtu. Lielie sakopšanas darbi parasti notiek pavasarī, taču ikviens gadalaiks var būt piemērots attiecīgu darbu veikšanai un galvenais – kopā būšanai.

Informāciju sagatavoja Rīgas 232. pirmsskolas izglītības iestādes IT tehnoloģijas mentors Alina Kuzina.  

Galerijas