Tēva dienas sportiskās aktivitātes Rīgas 229. pirmsskolas izglītības iestādē

Tēva dienas sportiskās aktivitātes Rīgas 229. pirmsskolas izglītības iestādē

Rīgas 229. pirmsskolas izglītības iestādē ar lielu nepacietību, rosību un priecīgu satraukumu tika sagaidīta 2022. gada 14. septembra pēcpusdiena.

Izglītības iestādē Tēva dienas sportiskās aktivitātes svaigā gaisā jau kļuvušas par tradīciju. Tēva diena un ģimeniska kopā būšana ir ļoti īpaša katram bērnam, jo katram tētis ir vislabākais, visstiprākais un mīļākais. 

Iestādes centrālajā laukumā pulcējās ne tikai tēti, mammas, vecvecāki, bet arī brāļi un māsas. Bērni visu dienu gaidīja šo ģimenisko kopā būšanu. Priecēja, ka pasākumu apmeklēja tik daudz tētu, lai pabūtu kopā ar saviem bērniem un veltītu viens otram īpašu laiku, kas ikdienā, varbūt, izdodas retāk, kā arī tas, ka mammas, brāļi, māsas un vecvecāki atrada laiku, lai atbalstītu un būtu kopā ar visu ģimeni.

Sporta skolotāja Inese Ervarte sadarbībā ar grupu skolotājām bija sagatavojušas un aktīvi vadīja sportiskus un jautrus pārbaudījumus, kurus bērni veica kopā ar vecākiem. Aktivitātēs iesaistījās visi, gan lieli, gan mazi.

Pēc sportiskām un jautrām aktivitātēm visi tika aicināti pulcēties kopā, lai vienotos kopīgā dejā. Pirmajiem dziesmu vārdiem izskanot, gan lieliem, gan maziem deja izraisīja papildu pozitīvas emocijas, smaidus un smieklus. Katrs tētis tika pie bērna pašizgatavotas medaļas.

Pasākuma izskaņā daudz ģimenes vēl uzkavējās, lai pavadītu laiku sarunās ar grupu skolotājām, bet bērni turpināja aktīvi darboties aktivitāšu stacijās. Tika radīta iespēja visiem nofotografēties foto stendos.

Paldies visiem par jauki pavadīto saulaino pēcpusdienu!

Informāciju sagatavoja Rīgas 229. pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietniece  Līga Sproģe-Breice

Galerijas