Tiešsaistes seminārs “Starpinstitūciju sadarbība bērnu atbalstam pirmsskolā”

Tiešsaistes seminārs “Starpinstitūciju sadarbība bērnu atbalstam pirmsskolā”

Valsts izglītības satura centra Speciālās izglītības nodaļa sadarbībā ar Tukuma novada pirmsskolas izglītības iestādi “Vālodzīte” šī gada 27. aprīlī plkst. 14.00 organizē tiešsaistes semināru “Starpinstitūciju sadarbība bērnu atbalstam pirmsskolā”. 

Tiešsaistes seminārā Tukuma novada pirmsskolas izglītības iestādes “Vālodzīte”  direktore Eva Upmane sniegs izglītojošu ceļojumu par iekļaujošās izglītības īstenošanu un izaicinājumiem, kā arī pastāstīs par atbalsta iespējām ar citām institūcijām, gadījumos, ja bērniem/vecākiem/skolotājiem ir nepieciešama palīdzība  “pēc iespējas agrāk”. Tukuma novada Izglītības pārvaldes vadītājas vietniece Jeļena Šnikvalde pastāstīs un dalīsies  pieredzē par sava novada pārvaldes funkcijām, palīdzības iespējām, saistībā ar iekļaujošo izglītību.

Pirmsskolas izglītības iestādes “Vālodzīte” atbalsta grupas vadītāja Eva Grīnberga iepazīstinās ar iestādes atbalsta grupas darbības virzieniemun stāstīs par nepieciešamo dokumentāciju un rīcības plāna izmantošanugadījumos, ja skolotājiem, vecākiem radušās grūtības, kā arī pastāstīs par skolotāju lomu un izaicinājumiem atbalsta personāla sastāvā. Semināra nobeigumā pirmsskolas izglītības skolotāja Ligita Simsone stāstīs un dalīsies pieredzē  ar labās prakses piemēriem, atziņām, kā palīdzēt bērniem ar dažādām izglītošanas  grūtībām. 

Aicinām seminārā piedalīties pirmsskolas izglītības skolotājus, atbalsta speciālistus, vecākus, interesentus. Tiešsaistes semināra noslēgumā pirmsskolas izglītības iestādes atbalsta komanda atbildēs uz uzdotajiem jautājumiem. 

Informācija par pieslēgšanos tiešsaistes semināram būs pieejama VISC tīmekļa vietnē, kā arī sociālajos tīklos. ​

Gaidīsim Jūs mūsu tiešsaistes seminārā!