TSI Olimpiāde – galvenā balva apmaksātas studijas vērtībā līdz pat 22 000 eiro!

TSI Olimpiāde – galvenā balva apmaksātas studijas vērtībā līdz pat 22 000 eiro!

2023. gada 15. aprīlī Transporta un sakaru institūts (TSI) organizēs ikgadējo Olimpiādi vidusskolēniem. Labākajiem dalībniekiem būs iespēja laimēt vērtīgas balvas no augstskolas un tās biznesa partneriem, kā arī cīnīties par galveno balvu – apmaksātām studijām TSI, vērtībā līdz pat 22 000 eiro! Olimpiādē aicināti piedalīties vecāko klašu skolēni un tehnikumu studenti gan no Latvijas, gan no citām valstīm.

Reģistrācija atvērta līdz 12. aprīlim!

“TSI ik gadu rīko Olimpiādi, lai popularizētu zinātni un augstākās izglītības nozīmi jauniešu vidū. Ar prieku atzīmējam, ka nemainīgi uz mūsu aicinājumu atsaucās daudz jauniešu, kas gatavi mēroties spēkiem. Šie jaunie cilvēki acīmredzot jau ir ieplanojuši sasniegt lielus mērķus un virzās tiem pretī”, saka TSI prorektors akadēmiskajā un zinātniskajā darbā, profesors Mihails Savrasovs, “Jau vairākus gadus, mēs gatavojamies Olimpiādei īpaši rūpīgi, jo piedāvājam ļoti vērtīgu galveno balvu – grantu studijām jebkurā studiju programmā, vērtībā līdz pat 22 000 eiro”.

Papildus izredzēm vinnēt vērtīgas balvas, tā arī ir iespēja pirms eksāmeniem pārbaudīt savas zināšanas sekojošos virzienos:

  • inženierzinātnēs,
  • matemātikā,
  • programmēšanā,
  • robotikā,
  • sociālās zinātnēs,
  • ekonomikā,
  • angļu valodā.

Piedalīties TSI Olimpiādē aicina 10.-12. klašu skolēnus, kā arī tehnikumu un koledžu pēdējo kursu studentus no Latvijas un ārvalstīm. Sacensības notiks tiešsaistē. Reģistrācija turpināsies līdz 12. aprīlim plkst. 21.00. Olimpiādes uzdevumus dalībnieki risinās sestdienā, 15. aprīlī, no plkst. 10.00 līdz 15.00. Uzvarētāji tiks paziņoti 25. aprīlī TSI Atvērto durvju dienas ietvaros.

Labākos dalībniekus gaida arī balvas no TSI sadarbības partneriem, individuālas atlaides studijām TSI un citi pārsteigumi. Olimpiādi atbalsta: ABB, AST, Clarity, Epam,  Magebit, MSC, Scandiweb, StartIT, ZZ Dats.

Uzziniet vairāk par Olimpiādi un reģistrējieties šeit.


Transporta un sakaru institūts (TSI) ir privāta augstskola, kas jau vairāk kā 20 gadu garumā sagatavo pieprasītus speciālistus. Augstskola piedāvā studiju programmas tādās jomās kā datorzinātnes un datortīkli, robotika un elektronika, transports un loģistika, aviācija un vadībzinātne. Studiju programmas apgūstamas latviešu un angļu valodās.