Vidusskolēnus aicina piedalīties stipendiju konkursā "LVM Biokeonomikas skola"

Izzini meža resursu lomu vides problēmu risināšanā un sacenties stipendiju konkursā! To kopš 2017. gada organizē AS "Latvijas valsts meži" (LVM) sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru, AS "Latvijas Finieris" un biedrību "Zaļās mājas". Dalība atvērta 10. – 12. klašu vai profesionālo izglītības iestāžu audzēkņiem vecumā no 16 līdz 19 gadiem. 
 

2024. gada tēma – vai tava nākotne slēpjas kokos? 
 

Lai piedalītos konkursa 1. kārtā "ATKLĀJ", vidusskolēniem līdz 31. janvārim jārada sociālās reklāmas, izglītojošu vai informatīvu plakātu saviem vienaudžiem par augstāk minēto tēmu.

Labāko plakātu autori februāra beigās varēs piedalīties konkursa 2. kārtā "IZPĒTI DABĀ" – doties bioekonomikas ekspedīcijā, kuras laikā kopā ar nozares ekspertiem dalībnieki iepazīs mežu un gūs ieskatu koksnes pārstrādes inovācijās.

Visi ekspedīcijas dalībnieki var sacensties par stipendijām konkursa 3. kārtā "RUNĀ", radot video vēstījumus, kas tiks publicēti ANO Starptautiskajā Meža dienā! Konkursa noslēgumā tiks piešķirtas stipendijas – 700, 500 un 300 eiro, kā arī sadarbības partneru atzinības 100 eiro apmērā.

Konkursa nolikums un pieteikšanās vietnē www.lvm.lv/bioekonomika.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar LVM Komunikācijas speciālisti Renāti Ribaku (tālr. 28360723).