Rīgas atklātais bērnu un jauniešu datorgrafikas konkurss – izstāde „Nākotnes transports”

Rīgas atklātais bērnu un jauniešu datorgrafikas konkurss – izstāde „Nākotnes transports”

Aicinām piedalīties Rīgas atklātajā bērnu un jauniešu datorgrafikas konkursā – izstādē „Nākotnes transports”.

Lai rosinātu bērnu un jauniešu radošo fantāziju, sekmētu radošās domāšanas attīstību un radītu iespēju pilnveidot savas prasmes radošajās industrijās, kā arī radītu interesi par datorgrafiku, Rīgas Jauno tehniķu centrs sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un jaunatnes pārvaldi rīko Rīgas atklāto bērnu un jauniešu datorgrafikas konkursu – izstādi „Nākotnes transports”.

Transporta līdzekļi mūsdienās ir dažādi – peldoši, braucoši, lidojoši…Tie tiek izmantoti, lai pārvietotos, vestu kravas, ceļotu…Cilvēkiem pirms dažiem desmitiem gadu pat prātā nevarēja ienākt, ka mūsdienās transporta nozare būs tik attīstīta, pieejama un ikdienišķa, kāda tā ir šobrīd! Bet ja Tev tiktu dota iespēja pasapņot – kas transporta nozarē būs mainījies vēl pēc dažiem desmitiem vai simtiem gadu? Kāds būtu Tavs nākotnes transporta līdzekļu piedāvājums? Konkursa būtība - Dalībnieki, oriģinālā veidā, fantazējot par nākotnes tehnoloģiju sniegtajām iespējām, attēlo to, kāds nākotnē varētu izskatīties transports.

Konkursā aicinām piedalīties 7 – 25 gadus vecus Rīgas skolu, interešu izglītības iestāžu, speciālo izglītības iestāžu un mākslas skolu bērnus un jauniešus.

Konkurss notiek no 2023.gada 23.oktobra līdz 2023.gada 30.novembrim. Konkursa darbu izstāde tiks organizēta RJTC telpās, 3. stāva gaitenī no 2023.gada 31.oktobra. Konkursa darbi būs apskatāmi arī RJTC Facebook lapā.

Pieteikuma anketas jānosūta līdz 2023.gada 26.oktobrim uz e-pastu: ebindedzelzite@edu.riga.lv. Izdrukāti konkursa darbi jāiesniedz no 2023.gada 23. oktobra līdz 26.oktobrim Rīgas jauno tehniķu centrā, Bauskas ielā 88.

Lai plašs radošās fantāzijas lidojums!